Infracollege Tour

Woensdag 3 oktober 2018 van 15:30 uur – 17:15 uur

Locatie: NHL Stenden te Leeuwarden, Rengerslaan 8 – 10

Aansluitend de netwerkborrel in de collegehal

 

Provincie Fryslân en FIKS nodigen u graag uit voor de Infracollege Tour tijdens de onderwijsdag van het Infra Event!

Twee van oorsprong Friese professionals van het hoogste niveau ontmoeten elkaar in Leeuwarden. De één uit de wereld van Infra, de ander uit de wereld van Sport. Een gedreven en ervaren interviewer zorgt voor een uitdagend, pittig en gepassioneerd vragengesprek.

Wie zijn deze professionals?

Topman Pier Eringa

 

President-directeur van ProRail.

Is o.a. actief geweest als hoofdcommissaris van Regiopolitie Flevoland. Werkte als regiodirecteur bij NS-Reizigers en algemeen directeur gemeente Nijmegen. En is voorzitter van Raad van Bestuur van het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht geweest.

Als president-directeur van een bedrijf met een jaaromzet van 1,2 miljard euro en 3900 werknemers heeft hij de opdracht om een cultuuromslag te realiseren.

Topsporter Maarten Tjallingii

 

Voormalig wielrenner bij o.a. ploegen als Rabobank en LottoNL-Jumbo. En was bijvoorbeeld succesvol in de wedstrijd Parijs-Roubaix en de Ronde van België.

 

In 2017 was hij analist bij NOS Radio Tour de France en in 2018 actief in het programma Tour du Jour op RTL 7.

Daarnaast coacht hij sporters, teams en bedrijven om te groeien en om een beter resultaat te bereiken.

 

 

In deze Infracollege Tour krijgen studenten natuurlijk alle kans om prangende vragen te stellen. Ook vertegenwoordigers uit de praktijk, overheid en bedrijfsleven krijgen de kans aanwezig te zijn en vragen te stellen vanuit het publiek. Toch krijgen studenten in deze Infracollege Tour de voorrang.

 

Wil jij als student of wilt u als professional hierbij aanwezig zijn? Maak dan gebruik van de aanmeldmogelijkheid hieronder. Wees er snel bij want er zit een maximum aan het aantal zitplaatsen.