Het maken van vlogs over PMO

Niveau
Niveau 3 Niveau 4

Start datum
09/05/2019

Opleiding
Dierverzorging Paardenhouderij

Makelaar
Jacoline van Liere

Omschrijving

PMO houdt zich bezig met het organiseren van diverse activiteiten en evenementen zoals bedrijfsuitjes en – trainingen. Ze spelen een educatieve rol binnen paardensport en –houderij maar ook dierhouderij.

PMO gaat steeds nauwer samenwerken met Nordwin College. Steeds meer (praktijk)lessen worden op deze locatie uitgevoerd en verzorgd. Om deze activiteiten meer te promoten wil PMO gaan vloggen. In deze vlogs laten jullie zien welke activiteiten allemaal op PMO plaatsvinden in samenwerking met Nordwin College.

Allereerst gaan jullie onderzoeken welke onderwerpen geschikt zijn om vlogs over te schrijven. Wat zijn de kenmerken van een goede vlog? Wat willen jullie wel/niet laten zien. Hoe gaan jullie deze vlogs publiceren en verspreiden. Hou hierbij rekening met de privacy wet. Niet iedereen wil namelijk gefilmd worden. Ga hierover in gesprek met jullie opdrachtgever, maar doe ook onderzoek naar andere vloggers. Van jullie onderzoek maken jullie een verslag met daarin ook de scripts van de vlogs die jullie willen gaan maken.

Eindproduct project: Een aantal vlogs over de (school)activiteiten bij PMO. Jullie kunnen op school, via jullie NW code, video’s uploaden op Office 365. Jacob van Wieren kan jullie hierover advies geven.

Van dit alles geven jullie een presentatie aan de opdrachtgever en jullie projectbegeleider van school.

 

 

Standplaats

Reageren regioleren

  • Persoonlijke gegevens

  • Klas

  • Motivatie