Maken van een inrichtingsplan voor de dierenverblijven Zorgboerderij Jeltehof Hommerts

Niveau
Niveau 3 Niveau 4

Start datum
11/02/2019

Opleiding
Dierverzorging Paraveterinair

Makelaar
Bauke Jacob de Vries

Omschrijving

Doel van de opdracht: Het maken van een inrichtingsplan voor de dierenverblijven van Zorgboerderij Jeltehof te Hommerts.

Inhoud van de opdracht: Zorgboerderij Jeltehof is gevestigd aan Jeltewei 1 in Hommerts.  Jeltehof biedt dagbesteding aan voor ouderen en jongeren. Er wordt onder andere passende zorg en begeleiding geboden aan ouderen die door -beginnende- dementie of psychosociale problemen afhankelijk zijn van zorg. Tevens wordt er dagbesteding aangeboden voor kinderen (indicatief 6 tot 14 jaar) met behoefte aan extra ondersteuning en begeleiding. Kenmerkend voor de dagindeling is de vaste structuur, waarbinnen veel mogelijk is. Uiteraard is er gelegenheid om mee te werken op de boerderij. Er zijn dieren die verzorgd mogen/moeten worden, maar ook spel, creativiteit, gezellig samen eten en drinken zullen onderdeel zijn van het dagprogramma.

Bij Zorgboerderij Jeltehof is een grote diversiteit aan dieren. De dierenverblijven zijn aan vervanging toe of er dienen dierenverblijven bij te komen. Voordat het zover is dient er eerst een inrichtingsplan gemaakt te worden voordat daadwerkelijk over kan worden gegaan tot de realisatie hiervan. Aan jullie de schone taak dit inrichtingsplan in samenspraak met de eigenaar van de Jeltehof te maken en te presenteren.

Standplaats

Reageren regioleren

  • Persoonlijke gegevens

  • Klas

  • Motivatie