Maken voerschema dieren en maken inrichtingsplan nieuwe voeropslag Stichting Maeykehiem

Niveau
Niveau 3 Niveau 4

Start datum
06/05/2019

Opleiding
Dierverzorging

Makelaar
Bauke Jacob de Vries

Omschrijving

Stichting Maeykehiem werd in 1965 opgericht op initiatief van ouders van kinderen met een verstandelijke beperking. In 1969 zijn de eerste vier bewoners bij Maeykehiem gekomen. De naam Maeykehiem is afkomstig van Marijke Meu, de erenaam voor Prinses Maria Louise van Hessen-Kassel.

Op het terrein van Stichting Maeykehiem lopen diverse dieren rond. Het doel van de opdracht is het maken van een voederschema voor de dieren op de Bolder. Er lopen een drietal geiten, een pony, een ezel, een eend, twee kalkoenen, twee varkens, vogels, konijnen, meerdere kippen. Het uitgewerkte voedingsschema moet te gebruiken zijn door mensen met een verstandelijke beperking welke niet kunnen lezen. Denk hierbij aan gebruik van gekleurde bakjes of een systeem met foto’s.

In combinatie met het maken van een voederschema wordt ook nog van jullie verwacht dat er een inrichtingsplan wordt gemaakt voor een nieuwe voederopslag die uiteindelijk ook gerealiseerd dient te worden. Uiteraard maak je dit inrichtingsplan aan de hand van de wensen van de klant.

Standplaats

Reageren regioleren

  • Persoonlijke gegevens

  • Klas

  • Motivatie