Maken voerschema voor de dieren van Zorgboerderij Jeltehof Hommerts

Niveau
Niveau 3 Niveau 4

Start datum
11/02/2019

Opleiding
Dierverzorging Paraveterinair

Makelaar
Bauke Jacob de Vries

Omschrijving

Doel van de opdracht: Er dient een voerschema gemaakt te worden voor de dieren die aanwezig zijn bij Zorgboerderij Jeltehof. Het voerschema dient gebruikt te worden door de bezoekers van Jeltehof.

Inhoud van de opdracht: Zorgboerderij Jeltehof is gevestigd aan Jeltewei 1 in Hommerts.  Jeltehof biedt dagbesteding aan voor ouderen en jongeren. Er wordt onder andere passende zorg en begeleiding geboden aan ouderen die door -beginnende- dementie of psychosociale problemen afhankelijk zijn van zorg. Tevens wordt er dagbesteding aangeboden voor kinderen (indicatief 6 tot 14 jaar) met behoefte aan extra ondersteuning en begeleiding. Kenmerkend voor de dagindeling is de vaste structuur, waarbinnen veel mogelijk is. Uiteraard is er gelegenheid om mee te werken op de boerderij. Er zijn dieren die verzorgd mogen/moeten worden, maar ook spel, creativiteit, gezellig samen eten en drinken zullen onderdeel zijn van het dagprogramma.

Bij Zorgboerderij Jeltehof is een grote diversiteit aan dieren. Deze dieren worden voornamelijk gevoerd door de bezoekers van Jeltehof. Aan jullie de taak om een voerschema te maken waarmee in één oogopslag duidelijk wordt voor de bezoekers welk voer, in welke hoeveelheid, het desbetreffende dier moet hebben. Probeer hier zo creatief mogelijk in te zijn.

Standplaats

Reageren regioleren

  • Persoonlijke gegevens

  • Klas

  • Motivatie