Ontwerpen en maken van infoborden op Zorgboerderij Donia State

Niveau
Niveau 4

Start datum
11/02/2019

Opleiding
Paraveterinair

Makelaar
Jacoline van Liere

Omschrijving

Doel: Het ontwerpen en maken van infoborden en bewegwijzering voor de verschillende dierenverblijven bij Kinderboerderij Donia State in Stiens.

De kosten die gemaakt worden moeten jullie dmv sponsoractiviteiten bij elkaar weten te brengen.

Jullie maken een begroting, ontwerp en voeren dit ontwerp ook uit. Er is al een ontwerp door andere studenten gemaakt, maar de uitvoering hiervan was veel te duur. Jullie kunnen dit ontwerp aanpassen of een geheel nieuw ontwerp maken.

Allereerst gaan jullie onderzoeken, welke informatie geschikt is voor de kinderen. In overleg met de opdrachtgever bepalen jullie de doelgroep. Ook gaan jullie onderzoeken op welke wijze jullie het beste deze educatieve tekst bij de dieren kan plaatsen. Misschien kunnen jullie ook gebruik maken van een app ipv tekst bij de bordjes.

Vervolgens gaan jullie deze bordjes met teksten ook daadwerkelijk maken.  Van dit alles geven jullie een presentatie aan de opdrachtgever en jullie projectbegeleider van school.

Van jullie wordt een zelfstandige, creatieve en actieve werkhouding verwacht.

Op het terrein zijn mensen aanwezig  met een beperking. Hiermee moet je rekening houden. Met deze deelnemers is het belangrijk dat je je afspraken na komt. Structuur en regelmaat is namelijk erg belangrijk voor deze doelgroep.

 

 

Standplaats