Organiseren thema avond vrijwilligers

Niveau
Niveau 3 Niveau 4

Start datum
11/11/2019

Opleiding
Bloem en Styling Dierverzorging Paardenhouderij Paraveterinair

Makelaar
Afke Zandvliet

Omschrijving

Opdracht: Organiseren thema avond voor vrijwilligers

 

Het bedrijf

Stichting Manege Onder de Linde

Manege Onder de Linde in Beetsterzwaag is een voor Friesland unieke manege waar ruiters met een beperking therapeutisch en recreatief kunnen paardrijden. Ook valide kinderen en volwassenen zijn welkom bij Manege Onder de Linde.

De manege (gebouwd in 2010) is voorzien van alle moderne faciliteiten voor ruiter en paard, staat op het terrein van Revalidatie Friesland en grenst aan het bos van Beetsterzwaag: een unieke plek om paardrijden te ervaren en te genieten van mooie ritten in de omgeving.

 

De opdracht

Elk jaar wordt er op het bedrijf een thema avond voor vrijwilligers georganiseerd. Manege Onder de Linde wil dit jaar weer een interessante en thema avond organiseren voor zijn vrijwilligers.

 

Voor deze opdracht onderzoeken/inventariseren jullie:

  • Hoe ziet een thema avond eruit?
  • Welke thema’s geschikt zijn om te behandelen tijdens een thema avond?
  • Welke vrijwilligers er behoefte hebben aan een thema avond en welke thema’s zij graag naar voren zien komen tijdens een thema avond (via enquête/vragenlijsten)
  •  

Het eindproduct

In overleg met Manege Onder de Linde wordt er bepaald welk thema er wordt behandeld tijdens de thema avond. Tot slot organiseert jullie groep de thema avond voor de vrijwilligers van Manege Onder de Linde.

Standplaats