Promoten van winkel op Zorgboerderij Stobbepoele

Niveau
Niveau 3 Niveau 4

Start datum
19/11/2018

Opleiding
Bloem en Styling Dierverzorging Paraveterinair

Makelaar
Jacoline van Liere

Omschrijving

Doel van de opdracht:

Aan de aanwezige winkel wordt meer publiciteit gegeven.

Inhoud van de opdracht:

In deze winkel worden locale authentieke en biologische voedingsproducten verkocht. Deze winkel is nu nog te weinig bekend onder de plaatselijke bevolking en bij de toeristen.

Welke producten kunnen er nog meer verkocht worden, hoe kan je de producten beter op de markt plaatsen (bv bijleveren van recepten). Elk seizoen kan zijn eigen thema hebben in de winkel. Hoe kan je de winkel mooi aankleden zodat het er aantrekkelijker uit ziet. In overleg met de opdrachtgeefster gaan jullie een plan opzetten en deze tevens uitvoeren (evt samen met de deelnemers van de zorgboerderij)

Tevens gaan jullie de facebookpagina/website updaten. Jullie gaan kijken, hoe je deze website/facebookpagina actueel en aantrekkelijk kan houden om te lezen. Wat voor berichten kunnen geplaatst worden? Ook kunnen jullie nadenken over het ontwikkelen van flyers, of ander promotiemateriaal.

Op het terrein zijn mensen aanwezig  met een beperking. Hiermee moet je rekening houden. Met deze deelnemers is het belangrijk dat je je afspraken na komt. Structuur en regelmaat is namelijk erg belangrijk voor deze doelgroep.

 

Standplaats

Reageren regioleren

  • Persoonlijke gegevens

  • Klas

  • Motivatie