organiseren van activiteiten in de winkel van Zorgboerderij Stobbepoele

Niveau
Niveau 3 Niveau 4

Start datum
11/11/2019

Opleiding
Bloem en Styling Dierverzorging Paraveterinair

Makelaar
Jacoline van Liere

Omschrijving

Doel van de opdracht:

Aan de aanwezige winkel wordt meer publiciteit gegeven door activiteiten zoals High Teas te organiseren.

Inhoud van de opdracht:

In deze winkel worden locale authentieke en biologische voedingsproducten verkocht. Deze winkel is nu nog te weinig bekend onder de plaatselijke bevolking en bij de toeristen.

Welke producten kunnen er nog meer verkocht worden, hoe kan je de producten beter op de markt plaatsen (bv bijleveren van recepten). Hoe kan je de winkel mooi aankleden zodat het er aantrekkelijker uit ziet. Elk seizoen krijgt zijn eigen thema  in de winkel. Jullie gaan rond 3 thema’s zoals Herfst, Kerst en Lente een activiteit organiseren zoals bijvoorbeeld een High tea.  In overleg met de opdrachtgeefster gaan jullie een plan opzetten en deze tevens uitvoeren (evt samen met de deelnemers van de zorgboerderij). Ook zorgen jullie voor de pr rond de verschillende activiteiten (bv facebook).

Voorafgaande aan het organiseren van  activiteiten rond de 3 thema’s  gaan jullie onderzoeken welke activiteiten het beste passen binnen deze zorgboerderij, maar ook welke locale streekproducten zijn er beschikbaar die in deze winkel verkocht kunnen worden. Voor het bedenken en het maken van de recepten kunnen jullie altijd hulp krijgen van oma vd Bende en natuurlijk de deelnemers.

Op het terrein zijn mensen aanwezig  met een beperking. Hiermee moet je rekening houden. Met deze deelnemers is het belangrijk dat je je afspraken na komt. Structuur en regelmaat is namelijk erg belangrijk voor deze doelgroep.

 

Standplaats