Persoonlijk verhaal

Ik ben een nieuwsgierige marketing & communicatie adviseur met strategisch inzicht en een vlotte pen. Ik word warm van nieuwe dingen leren, out of the box denken en samen doelen nastreven om zo een optimaal resultaat te bereiken. Na het afronden van mijn VMBO opleiding ben ik doorgestroomd naar het MBO, waar ik de opleiding Marketing & Communicatie heb gedaan. Na deze opleiding ben ik gestart op de HBO opleiding Communicatie. In 2011 studeerde ik af en heb ik diverse functies, op gebied van marketing & communicatie, in de zorg bekleed. Vanuit nieuwsgierigheid ben ik uiteindelijk in de groenbranche beland, waar ik inmiddels 3 jaar werkzaam in ben.

De belangrijkste voordelen in de samenwerking tussen de 3-O’s

Het grote voordeel van de samenwerking tussen de 3- O’s vind ik dat je een project vanuit verschillende hoeken kunt bekijken, met elk hun eigen wensen, behoeften en idealen. Door een project vanuit verschillende perspectieven te bekijken, ontwikkel je vooruitschrijdend inzicht.

Expertise

Vraagstukken rondom marketing, communicatie en presenteren zijn mijn expertise: Hierbij valt te denken aan algemene vaardigheden zoals het presenteren van jezelf aan een stagebedrijf, jezelf presenteren op LinkedIn, het maken van een goede motivatiebrief en CV of het voeren van een sollicitatiegesprek. Ook vragen rondom marketing & communicatie kan ik voor ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan studenten die een eigen bedrijf willen starten. Hoe pak je dit aan? Of een studentenprojecten waar een onderdeel marketing en communicatie in zit.

Je mag mij benaderen voor de volgende activiteiten

Activiteiten
PO
VO
MBO
HBO
Frequentie per jaar
Gastles
Excursie
Bedrijfsbezoek
Advies in projecten
Begeleiding in projecten
Coaching (indiv./groep)
Mentoring (indiv./groep)

Reageren