Een presentatie geven in verzorgingstehuis Bennema State over de landbouw van vroeger en nu

Niveau
Niveau 3

Start datum
13/11/2018

Opleiding
Loonwerk Plantenteelt Veehouderij

Makelaar
Wypkje de Jong

Omschrijving

Jullie gaan een presentatie geven in een verzorgingstehuis over de landbouw van vroeger en nu. Voor deze opdracht gaan jullie je verdiepen in het ouder worden, de landbouw van vroeger en de landbouw van nu. Probeer het publiek bij je presentatie te betrekken.

Een verplicht element bij de presentatie aan de ouderen is het tonen van jullie eigen filmpje over verschillende moderne technieken binnen het bedrijf nu. Het filmpje mag max. 5 minuten duren en moet voorzien zijn van heldere tekst en/of mondelinge toelichting.

Dit filmpje voegen jullie toe aan de presentatie. In de presentatie laten jullie de verschillen tussen vroeger en nu zien. Verdiep je dus goed in de landbouw van vroeger. Maak hierbij ook gebruik van de verschillende materialen die jullie tijdens de lessen worden aangeboden. Bereid de presentatie goed voor, want let op! je geeft de presentatie aan experts als het gaat over de landbouw van vroeger!

Aan het einde van de periode geven jullie in de klas een presentatie over de bevindingen van jullie presentatie aan de ouderen. Laat in deze presentatie ook jullie eigen gemaakte filmpje zien.

Standplaats